Døgninstitution og bosted for udviklingshæmmede og mennesker med behov for støtte

Krogens Bo– og Fritidsgård fokuserer vi meget på miljøets omgivelser på bostedet og dets betydning for vores beboere. Vores hyggelige bosted er beliggende i rolige, trygge og skønne omgivelser nær Slagelse, Sorø og Korsør på Sjælland. Vi tilbyder forskellige typer af lejligheder, huse og værelser med hertil hørende fællesarealer, vaskerum og lignende.

Vi er En døgninstitution og botilbud til støtte for udviklingshæmmede og mennesker der ikke er i stand til at klare sig selv i sin egen bolig. Vi henvender os til alle personer over 18 år med nedsat funktionsevne og lettere fysiske handicaps.

Botilbud og døgninstitution for udviklingshæmmede med fællesskab og gensidig forståelse

Vi tager udgangspunkt i hvert enkelt menneske for derigennem at skabe et velfungerende fællesskab. Vi kræver af vores beboere, at de forholder sig respektfuldt og med ansvar over for bostedets øvrige beboere. På den måde kan vi opretholde Krogens Bo og Fritidsgård åbne miljø, hvor glæde og gensidig accept er en forudsætning. ​

På vores botilbud for udviklingshæmmede fokuserer vi løbende på hver enkelt beboers handleplan, som udarbejdes ud fra individuelle behov og i samarbejde med en sagsbehandler.

Vi fokuserer desuden på, at hver enkelt beboer skal udvikle sit liv imod en mere meningsfyldt, tryg og udviklende hverdag. Derfor arrangeres der blandt andet løbende ferieture i ind –og udland, middage i mindre grupper og der inviteres til fødselsdage og andre betydningsfulde arrangementer. ​

På vores botilbud og bosted tilbyder vi:

  • Et stuehus på 120 m²
  • ​Fire værelser på mellem 10 og 12 m²
  • ​Køkken og fællesrum ud i ét stort rum​
  • Bad og toilet
  • ​Kontor​

​I 2005 opførte vi en ny pavillon på sammenlagt 170 m², indeholdende fire handicapvenlige lejligheder på 26 m². Lejlighederne er med eget bad og toilet. Derudover er der fælles køkken –og spiserum, mødelokale og vaskerum. ​

På de tilhørende arealer til bostedet findes en smuk staldbygning, hvori der er vaske – og tørrerum samt flere rum med forskellige anvendelsesmuligheder. På 1. salen i staldbygningen færdiggjorde vi i 2012 fire nye boliger. ​Alle boliger på vores bosted for udviklingshæmmede indeholder eget bad samt et te-køkken. Den nye tilbygning indeholder et stort fællesrum med køkken.

Alle fællesrum, værelser og lejligheder på vores bosted er indrettet med fokus på optimal brugervenlighed og overskuelighed.

Kontakt vores botilbud og bosted for udviklingshæmmede

Igennem løbende kommunikation og dialog med bostedets beboere, søger vi at optimere alle bostedets rum i overensstemmelse med deres behov og idéer. De fælles rum, køkkener, vaskerum, kontorer og mødelokaler bliver altid holdt rene og pæne. Det samme gælder for vores grønne og åbne områder i forbindelse vores bosted for udviklingshæmmede.

Har du eventuelle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at komme ud og besøge os og se vores botilbud for udviklingshæmmede og at møde beboerne og personalet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på telefon 40 47 80 58, eller send os en e-mail på krogens@pc.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Skriv til bostedet​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til os om bostedet, så er du altid velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Fonden Krogens Bo- og Fritidsgård 

Lorupvej 40
​4200 Slagelse

CVR: 36352698

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 47 80 58

✉ E-mail: ​krogens@pc.dk

Følg os

Her bor vi